Vertrouwen

Vertrouwen

Laat mij in de morgen Uw liefde horen, in U stel ik mijn vertrouwen.
Psalm 143:8a


De laatste tijd krijg ik best vaak de vragen “wie heeft al die Peuterbijbels betaald?” en “heb je een grote gift ontvangen dat je deze gratis Peuterbijbel actie kan doen?”.

Met wat schroom en rode wangen is mijn antwoord: “euh… die betaal ik zelf.”

Het voelt gek om te zeggen dat ik die zelf betaal, want uiteindelijk is het allemaal van God. En ik wil niet dat het om mij draait of om dat wat ik investeer. Het voelt namelijk heel natuurlijk om het op deze manier terug te geven.

Waar komt het geld vandaan…

De Wonderwolk is zakelijk gezien geen goed lopend bedrijf. Er komt wel omzet binnen en dit is meer dan wat we bijvoorbeeld betalen aan drukkosten van de boeken. De tijd die echter zit in het maken van alle illustraties, teksten en marketing is vele malen hoger dan wat we met de omzet zouden kunnen betalen. Grofweg besteed ik 32 tot 38 uur per week aan de Wonderwolk. Daarvan zouden we 1/5e van de tijd met minimum loon kunnen uitbetalen. Dat uitbetalen doen we echter helemaal niet. Het geld dat we binnen hebben gekregen, hebben we opgespaard en daarmee betalen we nu de Peuterbijbels. Het is toch fantastisch dat dit kan.

Nu hebben we de afgelopen dagen meer dan 30 berichtjes gehad van mensen die De Wonderwolk Peuterbijbel hebben opgehaald. Zo leuk! Dit willen we natuurlijk heel graag. Hoe meer kinderen we bereiken hoe beter. Maar we hebben in totaal 4000 Peuterbijbels besteld. Velen van jullie vonden dat een groot geloof, zoveel Peuterbijbels. Maar als we nu rekenen: 30 in 3 dagen, als dit doorzet zijn we in minder dan 25 weken door alle Peuterbijbels heen. Dan zijn we nog niet op de helft van de looptijd van de actie. En hebben we de mensen die ons geen berichtje hebben gestuurd, niet eens meegerekend. Het allerliefst willen we dan een herdruk kunnen doen om de rest van het jaar ook de Peuterbijbels weg te kunnen geven. We bidden daarom dat we naast de weggeefexemplaren, genoeg exemplaren ook verkopen. Want het geld dat dankzij de verkochte exemplaren binnenkomt, kunnen we dan weer inzetten om nieuwe Peuterbijbels te bestellen. Hoe mooi zou het zijn als dat lukt. Bidden jullie mee dat God zijn weg bekend maakt?

Vorige week kreeg ik trouwens van één van jullie een persoonlijke berichtje met de vraag of er ook geld gedoneerd kon worden aan ons. Dat voelde als zo’n fantastische bemoediging. En zo lief. Met dat geld kunnen we ook weer net wat extra’s doen en hopelijk nog meer kinderen bereiken.

Zo vertrouwen we op Gods voorzieningen. We wandelen door, onze blik om Hem gericht, en zijn dankbaar voor alle zegeningen die op ons pad komen.

Aisha Meel, oprichtster van de Wonderwolk. Moeder van 3 prachtige kids (Livia (7), Joëlle (5) en Timeon (4)), creatieveling met een doctoraat in de Medische wetenschappen (waar ze niks meer mee doet), maar vooral vurig verlangend naar Gods liefde en nabijheid. Haar wens is om zoveel mogelijk kinderen en ouders dichterbij God te brengen.

Aisha Meel, oprichtster van de Wonderwolk.
Moeder van 3 prachtige kids (Livia (7), Joëlle (6) en Timeon (4)), creatieveling met een doctoraat in de Medische wetenschappen (waar ze niks meer mee doet), maar vooral vurig verlangend naar Gods liefde en nabijheid. Haar wens is om zoveel mogelijk kinderen en ouders dichterbij God te brengen.

De Wonderwolk Peuterbijbel

Een fantastische Peuterbijbel met grote illustraties en teksten die aansluiten bij de beleefwereld van jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *