Vacature – vrijwilligers

Wij zoeken een creatief communicatietalent die ons wil helpen bij het realiseren van onze missie: Gods liefde delen met kinderen én ouders/verzorgers bemoedigen in de geloofsopvoeding van hun kinderen.

Waarom zoeken we jou?

De Wonderwolk groeit in een enorm tempo en we bereiken steeds meer kinderen en hun ouders en verzorgers. Daar zijn we enorm dankbaar voor! De groei betekent ook dat er veel werk is.  Ons team heeft dus uitbreiding nodig en daarom zoeken we enthousiaste vrijwilligers die ons groeiende en veranderende bedrijf als uitdaging zien. We zoeken mensen die zelf initiatief durven te nemen, proactief zijn en het leuk vinden om nieuwe contacten te leggen. Het gaat om minstens 3 uur per week.

Wat ga je doen?

  • Je gaat op een creatieve manier aan de slag om mensen en organisaties enthousiast te maken voor het werk van de Wonderwolk.
  • Je helpt mee bij het organiseren van (online) evenementen en campagnes.
  • Je speelt in op kansen die binnen het bedrijf voorbijkomen en die bij jou passen.

Wat bieden wij?

Wij bouwen aan een superleuk enthousiast team met veel ruimte voor eigen inbreng, waarin je direct kunt bijdragen aan de missie van de Wonderwolk: Gods liefde delen met kinderen.

We hebben een prachtig atelier in Ede waar je kunt komen werken, maar ook vanuit huis kun je een heleboel doen.

Interesse?

Stuur jouw motivatie naar Aisha Meel, info@dewonderwolk.nl.  Als ik denk dat je een goede match voor ons bent, neem ik contact met je op en drinken we gezellig een kop koffie of thee en praten we verder.

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers