Tussenevaluatie campagne Gratis Peuterbijbel  De Wonderwolk is opgericht vanuit een verlangen om Gods liefde te delen met kinderen. Ik, Aisha Meel, doe dit vrijwillig en heb geen financieel winst voor ogen met De Wonderwolk als bedrijf. Toch groeit het werk van de Wonderwolk en is het de afgelopen jaren gezegend met een flinke financiële buffer. Deze winst wil ik graag teruggeven aan het Koninkrijk van God. In mijn hart is een verlangen gegroeid om zoveel mogelijk kinderen onze nieuwe Peuterbijbel te geven. Dit wil ik doen door middel van een weggeefactie in samenwerking met de BCB (Lees&Luister). Gezinnen waarin een kindje geboren wordt, kunnen binnen drie maanden na de geboorte het geboortekaartje of -bewijs van hun baby laten zien in een deelnemende boekhandel en ontvangen daar de Wonderwolk Peuterbijbel cadeau.

  De Wonderwolk Peuterbijbel

  De Wonderwolk Peuterbijbel is een unieke, luxe Peuterbijbel. De Peuterbijbel heeft een harde kaft met gouden glitterletters en is 24x24cm groot. Het is daarmee dus niet zomaar een klein cadeau. De Peuterbijbel telt 176 pagina’s en 20 Bijbelverhalen: tien uit het Oude Testament en tien uit het Nieuwe Testament. De teksten zijn geschreven door mijzelf en Adriëlle Schouten. De extra grote illustraties maken het een feest om voor te lezen. Meer informatie over de Peuterbijbel is hier te vinden.

  Meedoen als boekhandel
  Het zou fantastisch zijn als gezinnen de Peuterbijbel in een lokale boekhandel op kunnen halen. Dit scheelt verzendkosten én maakt de drempel om een Peuterbijbel op te halen lager. Zo hopen we nog meer gezinnen te bereiken. Ook gezinnen die misschien verder van het christelijk geloof af staan of het financieel zwaarder hebben. Daarbij hoop ik dat de actie helpt om klanten de boekwinkel in te krijgen en daar mogelijk ook andere inkopen te doen.

  Boekhandels kunnen kiezen uit een pakket van 10, 25, 50 of 75 Peuterbijbels in consignatie. De boekhandel betaald alleen een kleine bijdrage voor de verzendkosten en het promotiemateriaal. Deze Peuterbijbels mogen zowel voor de weggeefactie als voor de verkoop gebruikt worden. De verkochte exemplaren worden in rekening gebracht tijdens de tussen- en/of eindevaluatie met 30% boekhandelskorting.

  Hoe werkt de actie

  De actie loopt van 1 juli 2021 tm 30 juni 2022. Binnen die perioden kunnen klanten binnen drie maanden na de geboorte het geboortekaartje of -bewijs van hun eigen baby laten zien in een deelnemende boekhandel en ontvangen daar de Wonderwolk Peuterbijbel cadeau. Er is één peuterbijbel per baby beschikbaar. Er mag dus ook maar één geboortekaartje worden getoond in de boekhandel.
  De boekhandel zorgt dat er een digitale fotokopie van het geboortekaartje of -inschrijfbewijs gemaakt wordt. Deze digitale fotokopie zal tijdens de tussen- en eindevaluatie van de weggeefactie gebruikt worden ter controle van het aantal weggegeven exemplaren.
  De actie loopt via de boekhandels, maar ook via de webshop van de Wonderwolk. Is er geen lokale boekhandel dan kan de peuterbijbel gratis aangevraagd worden via deWonderwolk.nl (ook hierbij moet een digitale fotokopie van het geboortekaartje of -bewijs worden ingeleverd), verzendkosten zijn voor de klant.