Team De Wonderwolk

In 2017 richtte Aisha Meel De Wonderwolk op, maar inmiddels doet zij al het werk niet meer alleen. Op deze pagina vind je alle knappe koppen die De Wonderwolk helpen om kinderen Gods liefde te laten ervaren.

Hé! In mijn hart groeit een vurig verlangen om zoveel mogelijk kinderen te bereiken met Gods liefde. Zelf heb ik drie kids, Livia (7), Joëlle (5) en Timeon (4). Hoe ik samen met mijn kids het geloof beleef vind je terug in ons boek Samen op ontdekkingsreis.
Ha! Ik deel heel graag Gods liefde met jonge kinderen, oa door muziek en spel. Ik houd van het schrijven van Bijbelse liedjes en teksten.
Ik heb vijf kinderen: Joël (14), Micha (12), Jefta (10), Gideon (7) en Hadassa (0). Met de jongsten zing ik graag de liedjes van Zing in de Kring.
Ha! Ik zorg ervoor dat alles administratief ook op rolletjes loopt.
Hoi! Ik help De Wonderwolk bij de online uitingen, dus de socials en de website. Ik heb twee kinderen, Timme (4) en Mare (2). Ze zijn dól op de gebedenkaartjes!
Roel is onze website man!