Ontvang GRATIS: De Wonderwolk Peuterbijbel

snel naar:
– inkijkje in de Wonderwolk Peuterbijbel
– deelnemende boekhandels
– vragen en antwoorden

De Wonderwolk Peuterbijbel

God houdt onbeschrijfelijk veel van ieder kind. Het is Zijn verlangen dat ieder kind Hem leert kennen. Elk kind verdient een Bijbel, want God leren kennen begint met Zijn Woord.

Ga met het geboortekaartje of inschrijfbewijs van jouw kindje tot drie maanden naar de lokale christelijke boekhandel en ontvang GRATIS de Wonderwolk Peuterbijbel. In de Wonderwolk Peuterbijbel vind je 20 verhalen uit de Bijbel geschreven door Adriëlle Schouten & Aisha Meel. Van de schepping tot de nieuwe aarde. De prachtige illustraties van Aisha Meel zijn extra groot, zodat voorlezen nog fijner wordt.

De Wonderwolk Peuterbijbel is (vanaf 1 juli) ook te koop in de christelijke boekwinkel én via onze webshop.

Inkijkje in de Wonderwolk Peuterbijbel

Bekijk hieronder vast het verhaal van David en Goliat uit de Wonderwolk Peuterbijbel. Binnenkort volgen hier meer inkijkjes in de Wonderwolk Peuterbijbel.

Vragen en antwoorden

VraagWanneer kan ik de Wonderwolk Peuterbijbel ophalen?
Antwoord: De weggeefactie loopt van 1 juli 2021 tot 30 juni 2022 zolang de voorraad strekt. In deze periode kan je, wanneer je binnen drie maanden na de geboorte het geboortekaartje of -bewijs van je baby laat zien, in een deelnemende boekhandel de Peuterbijbel ophalen. De gratis Peuterbijbels zijn dus voor baby’s die geboren worden tussen 1 april 2021 en 30 juni 2022.

VraagHoe werkt deze weggeefactie precies?
Antwoord: Boekhandels hebben speciaal voor alle kersverse ouders en hun pasgeboren kindje een gratis Peuterbijbel klaarliggen. Wanneer je binnen drie maanden na de geboorte het geboortekaartje of -bewijs van je baby laat zien in een deelnemende boekhandel ontvang je de Peuterbijbel cadeau. Voor de administratie zal de boekhandel een foto maken van het geboortekaartje of -bewijs.

VraagIs het echt gratis? Ik zie namelijk ook een verkoopprijs van € 20,99.
Antwoord: De Wonderwolk Peuterbijbel is ook gewoon te koop. Voor ouders van pasgeboren kindjes is het een cadeau van de lokale boekhandel.

VraagWaar kan ik mijn gratis Peuterbijbel ophalen?
Antwoord: Bij alle deelnemende christelijke boekhandels in Nederland. Zie hieronder de lijst. Ga naar een dichtstbijzijnde deelnemende boekhandel, bij voorkeur in de eigen gemeente, en haal daar de Wonderwolk Peuterbijbel voor jouw baby op.

Vraag: Wat gebeurt er met het geboortekaartje in de boekhandel?
Antwoord: Je mag het geboortekaartje laten zien in de boekhandel, maar je kunt het ook afgeven. De boekhandel maakt wel graag een foto van het kaartje voor de administratie.

VraagMag ik meerdere exemplaren van de Wonderwolk Peuterbijbel ophalen?
Antwoord: Er is één boekje per pasgeboren baby beschikbaar. Er mag dus ook maar één geboortekaartje worden getoond in de boekhandel.

Vraag: Mag iemand anders de Wonderwolk Peuterbijbel voor mij gaan ophalen in de boekhandel?
Antwoord: Ja dat mag. Misschien ben je zo druk met je kleintje dat je de deur nog niet uit kan. Of is jouw vriendin bevallen van een kleintje en wil je voor haar de Peuterbijbel ophalen. De boekhandel geeft de Wonderwolk Peuterbijbel graag. Let wel even op dat er per kindje niet meer dan één exemplaar wordt opgehaald. Breng hem anders even terug, zodat wij nog andere kindjes blij kunnen maken met een Bijbel.

VraagKrijg ik De Wonderwolk Peuterbijbel direct mee naar huis?
Antwoord: Ja, in principe hebben alle deelnemende boekhandels voldoende exemplaren op voorraad. In het geval dat de boekhandel de Wonderwolk Peuterbijbel per ongeluk niet beschikbaar heeft, wordt er een oplossing bedacht om het boek alsnog zo snel mogelijk te ontvangen.

VraagKan ik De Wonderwolk Peuterbijbel ook opgestuurd krijgen?
Antwoord: Het liefst zien we je natuurlijk in de boekhandel, maar helaas zijn er plaatsen in Nederland waar geen Christelijke boekhandel in de buurt is. Het is daarom ook mogelijk om de Wonderwolk Peuterbijbel aan te vragen via de webshop van de Wonderwolk. Er komen dan wel verzendkosten bij.

VraagWaarom zie ik op de flyer het logo van Lees&Luister
Antwoord: De weggeefactie wordt in samenwerking met Lees en Luister georganiseerd. Lees en Luister is het gratis magazine dat vier keer in het jaar te verkrijgen is in de christelijke boekhandel. In dit magazine lees je alles over de nieuwste producten die verkrijgbaar zijn in de christelijke boekhandel. Naast het magazine zijn er ook Lees en Luister Specials, onder andere met Kinderbijbels en Bijbelstudieboeken.

Deelnemende boekhandels

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers