Over Aisha

Over Aisha

Ha! Wat tof dat je interesse hebt in de Wonderwolk en dat je mijn verhaal wilt lezen. Ik ben Aisha en ik heb een enorme passie om Gods liefde te delen met kinderen en ouders en verzorgers daartoe te inspireren. Zelf heb ik drie schatten van kinderen van 4, 6 en 7 jaar en ben ik getrouwd met mijn tweede grote liefde, Daniël. Mijn eerste grote liefde is Jezus en Hem heb ik eigenlijk pas leren kennen op mijn 18e via straatevangelisatie. Ik ben zelf niet christelijk opgevoed, maar toch voel ik een enorme drang om mijn kinderen wel met God op te voeden. Waarom? Ik geloof dat Zijn liefde ons mooier maakt en dat we eigenlijk alleen tot volle bloei kunnen komen wanneer we Hem volgen. Want Zijn plan met ons kennen we misschien niet, maar ik geloof dat die zo immens fantastisch is. Ik wil gewoon niet dat mijn kinderen en alle andere kinderen van God die mislopen.

En daarom hoop ik ouders en verzorgers te mogen inspireren om ambassadeurs te worden van God. En zaadjes te planten in het leven van vele kinderen. Ondanks dat ik niet echt christelijk ben opgevoed, niet wekelijks in een kerk kwam, had ik wel ook een zaadjesplanter in mijn leven. En dat was mijn oma. Ze durfde niet veel te vertellen over God, maar af en toe kon ze haar mond niet houden en vertelde ze over de geweldige dingen die zij met Jezus had meegemaakt en hoe zij Hem had ontmoet. Die zaadjes kwamen tot bloei toen ik een straatevangelist ontmoette, die mij Zijn verhaal vertelde. En zo leerde ik God kennen.

Natuurlijk is God uit zichzelf al tot alles in staat, maar ik geloof dat Hij ons heeft gegeven aan de ander om zaadjes te planten door te laten zien wie Hij is.

Om zaadjes te planten in de levens van mijn kinderen ben ik materialen gaan maken die meer vertelden over God en aansloten bij hun beleving. Omdat ik merkte dat veel meer ouders op zoek waren naar manieren om hun geloof te delen, ben ik die materialen gaan verspreiden onder de naam de Wonderwolk. Op onze site vind je dus allerlei materialen waarmee jij jouw geloof kan delen en kinderen mag vertellen over Zijn grote liefde. Via social media hoop ik je ook te mogen inspireren, met materialen, maar ook met verhalen en ervaringen uit mijn eigen leven en het leven van andere ouders.
Voel je welkom om ook jouw verhaal te delen. Ben je op zoek naar iets of heb je gebed nodig, schroom dan niet om contact op te nemen. Ik sta met liefde voor je klaar.

Aisha Meel, oprichtster van de Wonderwolk. Moeder van 3 prachtige kids (Livia (7), Joëlle (5) en Timeon (4)), creatieveling met een doctoraat in de Medische wetenschappen (waar ze niks meer mee doet), maar vooral vurig verlangend naar Gods liefde en nabijheid. Haar wens is om zoveel mogelijk kinderen en ouders dichterbij God te brengen.

Aisha Meel, oprichtster van de Wonderwolk.
Moeder van 3 prachtige kids (Livia (7), Joëlle (5) en Timeon (4)), creatieveling met een doctoraat in de Medische wetenschappen (waar ze niks meer mee doet), maar vooral vurig verlangend naar Gods liefde en nabijheid. Haar wens is om zoveel mogelijk kinderen en ouders dichterbij God te brengen.

Samen op ontdekkingsreis

In het boek “Samen op ontdekkingsreis” vind je allerlei praktische tips om zaadjes te planten in het leven van jonge kinderen (0-5 jaar). Ga jij ook mee op ontdekkingsreis naar God?

getuigenis, Over ons
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *