Nieuwsbrief

Wij hebben net als jij een passie in ons hart om Gods liefde met jonge kinderen te delen. We hopen dan ook dat jij enthousiast bent over onze materialen en dat ze jou helpen bij de geloofsopvoeding thuis of bijvoorbeeld in jouw kerk of gemeente.

Persoonlijk en betrokken
Wij van De Wonderwolk vinden het fijn om persoonlijk op elkaar betrokken te zijn. Dit houdt in dat jij altijd kunt mailen of bellen als je een vraagt hebt, bijvoorbeeld over geloofsopvoeding, of als je een idee hebt voor een product of juist ergens naar op zoek bent. Ook als je gebed nodig hebt, dan zijn we er voor jou. 
Op elkaar betrokken zijn, betekent wat ons betreft ook dat wij jou graag af en toe een cadeautje willen geven. Daarom nodigen we je uit om onze nieuwsbrief te ontvangen. Dat is gewoon gratis, je hoeft je alleen even aan te melden. Je krijgt van ons dan elk half jaar automatisch onze catalogus (digitaal) toegestuurd en we maken je regelmatig blij met gratis downloads en leuke kortingen. Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden.

Aanmelden

Ontvang GRATIS onze nieuwsbrief
Door je aan te melden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring


Hiervoor worden je persoonsgegevens bewaard.
De nieuwsbrief is ten alle tijde gratis en kan ook altijd worden verbroken.
We zullen netjes met je persoonsgegevens omgaan en deze niet verder delen.