Nieuws

Spaaractie voor scholen: kom in actie voor kinderen in Rwanda!

Wij dragen als de Wonderwolk het werk van Red een Kind een warm hart toe. Nu organiseert Red een Kind ook dit jaar weer een mooie spaaractie tijdens de Kinderboekenweek. Daarbij wil het geval dat wij het actieboek voor de onderbouw mogen maken dit jaar. Dus zo komen zo de twee werelden van Red en Kind en de Wonderwolk mooi samen! Lees hier meer.

Adventsproject-wonderwolk

Adventsproject voor kerken en scholen

Op zondag 27 november 2022 start de adventstijd. Wij hebben voor deze periode het ‘adventsproject’ gemaakt, speciaal voor kerken, scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. In totaal bevat het adventsproject vijf verhalen met elk een vertelplaat, uitdeelkaartjes, een creatieve verwerking, een Bijbelverhaal, een spelidee en een lied die gebruikt kunnen worden tijdens de adventszondagen in de kerk óf verdeeld over de weken voor de kerstvakantie. Lees meer.

Nieuw in de Regenboogreeks: ‘Mijn oma is een foto’

Niet alle kinderen groeien op met twee opa’s en twee oma’s. et alle kinderen groeien op met 2 opa’s en 2 oma’s. Met ons nieuwe prentenboekje ‘Mijn oma is een foto’ kun je met jonge kinderen dood en gemis bespreekbaar maken en praten over de hemel. Lees meer.

Studieboek voor ouders en verzorgers over geloofsopvoeding

In oktober 2022 brachten wij tijdens de Week van de Opvoeding ons studieboek ‘Focus in je gezin’ uit. Het boek gaat over het verlangen dat je kunt hebben om meer focus op God te hebben in het gezin en bij de opvoeding. Lees meer.