Mediakit boekhandels

De Wonderwolk Peuterbijbel

God houdt onbeschrijfelijk veel van ieder kind. Het is Zijn verlangen dat ieder kind Hem leert kennen. God leren kennen begint bij Zijn Woord. In De Wonderwolk Peuterbijbel brengen Adriëlle en Aisha 20 grote verhalen uit de Bijbel naar de beleefwereld van kinderen. Van de schepping tot de nieuwe aarde. De prachtige illustraties van Aisha in deze Bijbel zijn extra groot, zodat voorlezen nog fijner wordt.

Pinksteren kleurboek

Het Kerst- en Paas-kleurboekje waren zo’n succes dat De Wonderwolk dit jaar ook een kleurboekje met het verhaal van Pinksteren heeft gemaakt. Het is een kleurboekje in A5-formaat. Elke afbeelding vertelt een stukje van het verhaal van Pinksteren. Leuk om te gebruiken rond Pinksteren. Ook erg leuk als cadeautje met bijvoorbeeld een pak viltstiften erbij.

Pinksteren voor beginnende lezers

Het verhaal van Pinksteren voor beginnende lezers. Een prachtig prentenboek van 40 pagina’s dat kinderen vanaf 6 jaar zélf kunnen lezen. Zijn je kinderen nog te jong om zelf te lezen, dan is het boekje uiteraard ook geschikt als voorleesboek. De afbeeldingen zijn heel aansprekend, ook voor jonge kinderen. Kortom: een boek dat lang meegaat in de boekenkast.

Het paasverhaal voor beginnende lezers

Een prachtig prentenboek van 40 pagina’s dat kinderen vanaf 6 jaar zélf kunnen lezen. Zijn je kinderen nog te jong om zelf te lezen, dan is het boekje uiteraard ook geschikt als voorleesboek. De afbeeldingen zijn heel aansprekend, ook voor jonge kinderen. Kortom: een boek dat lang meegaat in de boekenkast.

Pasen kleurboek

Kleurboekje in A5-formaat. Elke afbeelding vertelt een stukje van het Paasverhaal. Leuk om te gebruiken in de 40 dagentijd en zo met je kind toe te leven naar Pasen. Ook erg leuk als cadeautje voor de Paasdagen met bijvoorbeeld een pak viltstiften erbij.

Familie gebedsdagboek

Wil jij graag meer bidden voor je gezin? Dit dagboek helpt je om een maand lang actiever te bidden.Dit gebedsdagboek is zo opgezet dat je het als ouder alleen kan gebruiken of samen met je kind. Elke dag bevat een kort Bijbelvers om te lezen en om misschien samen over te praten. Daarnaast staan er drie vakken voor gebeden:

  • dankbaar voor
  • gebeden voor ons gezin
  • en een leeg vak voor overige gebeden

Als je later terug bladert door dit gebedsdagboek, zul je zien dat God trouw is en Zijn liefde nog groter dan jij je nu kunt voorstellen

CD Zing in de kring deel 2

Na het succes van Zing in de Kring deel 1 is er Zing in de Kring deel 2! Op deze CD staan 20 nieuwe Bijbelse peuterliedjes, geschreven door Adriëlle Schouten. Met: Abram gaat op reis, Jozef, Ruth, Daniël, Heel veel vis, Vrienden van Jezus en 14 andere vrolijke liedjes bij bekende Bijbelverhalen. Zing gezellig mee met Zing in de Kring deel 2!

Het kerstverhaal voor beginnende lezers

Prentenboek met het kerstverhaal voor beginnende lezers.

Met dit prachtige prentenboek kunnen kinderen uit groep 3 zelf het kerstverhaal lezen.
Het boek sluit heel goed aan bij het leesniveau dat kinderen hebben rond de kerst in groep 3.

Bijbel kwartet

Speel mee met dit gezellige spelletje Bijbelkwartet.
44 stevige kaarten voor 11 kwartetten met een Bijbels thema.
De schepping, David, geboorte van Jezus, wonderen van Jezus en nog veel meer.
Leuk voor kinderen vanaf 3 jaar.
Te spelen zonder te lezen.

Samen op ontdekkingsreis

Samen op ontdekkingsreis is hét boek over christelijk opvoeden. Vol tips voor ouders/verzorgers om samen met hun kind God steeds beter te leren. Het leven van een jong kind is een grote ontdekkingsreis. De eerste lach, de eerste stapjes, voor het eerst naar school… Wij mogen met onze kinderen mee als reisleiders. Hoe mooi is dat?! Wij hebben de eer gekregen om God aan onze kinderen voor te stellen.
Dit opvoedboek is speciaal voor ouders en opvoeders van jonge kinderen. Het behandelt specifiek de manier waarop ouders hun geloof met hun baby, dreumes, peuter of kleuter kunnen delen.

Advent kerst kleurboek

Kleurboek met het kerstverhaal.
Handzaam kerst kleurboek in A5 formaat. Iedere plaat vertelt een klein stukje van het kerstverhaal. Leuk om samen toe te leven naar kerst of cadeau te geven voor de kerst.

Tel- kleurboek

Samen kleuren. Samen tellen. En samen praten over het geloof. Mooi handzaam formaat met ringbandje.

Poster ‘Hij is mijn leider’

Prachtige poster met de Bijbeltekst: Ik kijk altijd naar de Heer, Hij is mijn leider – Psalm 16:8

Hartstikke leuk voor in de kinderkamer. Ook leuk om cadeau te geven bij een doop of verjaardag

Afmeting: 21 x 30 cm

INCLUSIEF prachtige houten posterhouder

Poster ‘Rustig slapen’

Prachtige poster met de Bijbeltekst: Wie schuilt bij God kan rustig slapen – Psalm 91:1

Hartstikke leuk voor in de kinderkamer.

Ook leuk om cadeau te geven bij een doop of verjaardag

Afmeting: 21 x 30 cm

INCLUSIEF prachtige houten posterhouder

Poster ‘Wapens van God’

Prachtige poster met de Bijbeltekst: Gebruik de wapens van God – Efeziërs 6:11-12

Hartstikke leuk voor in de kinderkamer.

Ook leuk om cadeau te geven bij een doop of verjaardag

Afmeting: 21 x 30 cm

INCLUSIEF prachtige houten posterhouder

Poster ‘De Heer is mijn Herder’

Prachtige poster met de Bijbeltekst: De Heer is mijn herder – Psalm 23:1

Hartstikke leuk voor in de kinderkamer

Afmeting: 21 x 30 cm

INCLUSIEF prachtige houten posterhouder

Poster ‘In dit huis’ zwart/wit

Prachtige poster met bijbelteksten met een hele mooie boodschap in zwart/wit. Wil jij in huis Gods liefde uitstralen naar anderen? Hang deze poster dan op een mooi plekje op.

Afmeting: 21 x 30 cm

INCLUSIEF prachtige houten posterhouder

Poster ‘In dit huis’ kleur

Prachtige tekstposter met een hele mooie boodschap.

Wil jij in huis Gods liefde uitstralen naar anderen? Hang deze poster dan op een mooi plekje op.

Afmeting: 21 x 30 cm

INCLUSIEF prachtige houten posterhouder

Bijbel memoriseren – Gods woord voor mij

Deze 52 kaarten maken het leuk voor het hele gezin, om samen Gods Woord te memoriseren. Bemoedigende teksten uit de Bijbel, in kindertaal, met een vrolijke afbeelding. Plaats samen elke week een nieuwe kaart in de houder en leer samen de tekst uit het hoofd. Tekst geleerd? Kleur dan een plaatje in op de kaart. Een waardevolle investering in het geloofsleven van je kinderen!

Gebedenboekje om in te kleuren

Met dit gebedenboekje help je jouw kind te leren bidden. Al vanaf heel jong kan je dit boekje gebruiken. Je hoeft er namelijk niet in te schrijven, maar kan er ook in kleuren of plakken. Op de pagina’s van het gebedenboekje is ruimte om te danken, te bidden en vrije plekken waar je kan kleuren, knippen en plakken voor God.
Ook staan er verspreid door het boekje 30 Bijbelverzen om samen te lezen en over te praten.