jubileum-event

Welkom op het allereerste evenement van de Wonderwolk! ‘Geef de Liefde door!’ vindt plaats op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 21.00 uur bij de Basiliek in Veenendaal. We ontmoeten je graag!

In 2022 bestaan we vijf jaar. In de afgelopen tijd groeide ons verlangen om een evenement te organiseren waarbij we andere ouders, kinderwerkers en opa’s en oma’s kunnen ontmoeten. Verwacht een avond vol inspiratie, verdieping in de geloofsontwikkeling van jonge kinderen en praktische tips hoe je op een eenvoudige manier je geloof kunt delen. We gaan samen eten en uiteraard kun je al onze materialen bekijken en je vragen stellen.

Voor wie?
Ons event is voor alle (gast)ouders, opa’s en oma’s en pedagogisch medewerkers die Gods liefde willen delen met kinderen tussen de 0 en 8 jaar oud. Maar ook ieder ander die geïnteresseerd is in ons werk bij de Wonderwolk is welkom.

Waar gaan we het over hebben?
Het thema is: ‘Geef de Liefde door!’. Elke dag is een nieuwe kans om kinderen te vertellen over Gods liefde. Misschien denk je: ik moet al zoveel. Maar Gods liefde delen hoeft niet ingewikkeld te zijn. En je hoeft het niet alleen te doen. Het is onze grootste wens als de Wonderwolk dat we als ouders, verzorgers, pedagogisch medewerkers, kinderwerkers en opa’s en oma’s elkaar hierbij helpen. Samen met anderen en met God kun jij een impact maken op de kinderen om jou heen.

Hoe ziet de middag/avond eruit?
De inloop is tussen 16.00 en 16.30 uur. Hierna volgt een gezamenlijk programma van een uur waarin we de tijd nemen om God te aanbidden en waarin je informatie krijgt over de verschillende fases van geloofsontwikkeling bij jonge kinderen (door Adriëlle Schouten). Na dit uur staat er een maaltijd klaar, heb je tijd onze materialen te bekijken en diverse andere kraampjes. Hierna volgen twee rondes met workshops en om 20.45 uur sluiten we gezamenlijk het evenement af.

De workshops gaan over:
Focus in je gezin (Aisha Meel, oprichtster de Wonderwolk)
Rouwverwerking bij kinderen (Liefs van Lauren)
Verhalen vertellen met vilt (Eveline van Steenbergen, pedagogisch medewerker)
Q&A over geloofsopvoeding (Linda de Groot, christelijke gezins- en opvoedcoach)
Muziek met kinderen (Adriëlle Schouten, Zing in de Kring)
Bijbelse feesten vieren (Jolanda Peyerom)

Ik wil graag komen!
Dat hoopten wij al 🙂

We hanteren geen vaste toegangsprijs. Ons verlangen is om jou te ontmoeten en daarom willen we ook een eventuele financiële drempel bij jou wegnemen. Je bent welkom!

Maar: kun en wil je de Wonderwolk graag ondersteunen, dan kun je bij jouw registratie een donatie doen. De waarde van een ticket voor ons evenement is 40 euro per persoon. Dit is inclusief het programma, parkeren, drinken, wat lekkers bij aankomst, de avondmaaltijd en ’s avonds nog een ronde koffie en thee.

Nodig anderen uit…
We hebben een flyer gemaakt voor het event [download]. Verspreid deze in je netwerk en nodig anderen uit! Wil je er een aantal neerleggen in jouw kerk of op een andere plek? Laat het ons dan weten via info@dewonderwolk.nl. Je krijgt van van ons een stapeltje toegestuurd. Download hier een stukje voor in jullie gemeente- of kerkblad.

Doneren aan De Wonderwolk
Wij hebben niet als doel om winst te maken. Wat wij verdienen, gaat naar onze missie: Gods liefde delen met kinderen. Zo hebben wij onder andere de gratis Peuterbijbelactie kunnen bekostigen vanuit eigen middelen. Ook het ontmoetingsevent is niet kostendekkend. Dat geeft niet, want ons verlangen om jou te ontmoeten en ons samen te verwonderen over Gods liefde voor ons en onze kinderen gaat verder dan financiën. Maar stel dat je iets extra kunt missen, dan stellen wij een gift op prijs.

Heb je interesse in het sponsoren van het ontmoetingsevent vanuit je onderneming? Mail ons dan even op info@dewonderwolk.nl. Wij nemen contact met je op.

Toestemming voor marketingdoeleinden
We maken tijdens ons ontmoetingsevenement foto’s en filmpjes. Als jij je registreert voor ons event, geef je toestemming om dit beeldmateriaal te gebruiken voor marketing- promotiedoeleinden.  Contact ons via info@dewonderwolk.nl als je je toestemming wilt intrekken.

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers