Hoera, De Wonderwolk bestaat 5 jaar!

Ieder jaar sta ik weer versteld…. Wat groeit De Wonderwolk!
Niet alleen het aantal producten dat we inmiddels in huis hebben, maar ook het aantal vrienden dat ons volgt en bemoedigt.
Dat je op onze website bent, betekent waarschijnlijk dat ook jij een passie hebt om Gods liefde te delen met kinderen en dat je met ons op zoek bent naar manieren om dat te doen.
En dat vind ik fantastisch, want dat is de missie van De Wonderwolk: Gods liefde delen met kinderen.

Met die missie zijn we inmiddels alweer 5 jaar bezig. Speciaal voor ons jubileum gaan we dit jaar weer veel leuke dingen doen en uitgeven, zoals:

Jubileum event – Geef de Liefde
Laat je inspireren door gave sprekers en workshops tijdens ons Jubileum event.

Voor wie? (Groot)ouders, verzorgers, pedagogisch medewerkers én ieder ander die Gods Liefde wil delen met jonge kinderen.
Wanneer? 13 oktober 2022
Waar? De Basiliek Veenendaal

kleuterlezen-noach

De boot van Noach
De boot van Noach is het eerste boek uit de Wonderwolk-serie Kleuterlezen. Het boek is speciaal voor kleuters die zelf willen lezen. Op de linker pagina’s staan woorden die de kleuter zelf mag lezen.
De rechterpagina’s zijn voorleespagina’s. Op deze voorleespagina’s vind je telkens de woorden van de linker pagina terug in het blauw. Zo lees je om de beurt een stukje en geniet je samen van het Bijbelverhaal.
Dit prentenboek komt uit in febr 2022

De Wonderwolk-doeboek
Een maandelijks tijdschrift voor kinderen vanaf 4 jaar met (bijbel)verhalen, schrijf- en tekenopdrachten en kleurplaten. Zo kunnen ze oefenen met letters en cijfers én leren ze de verhalen en personen uit de Bijbel kennen. De nummers zijn los te bestellen maar je kunt ook een jaarpakkket afnemen. Dan valt er elke maand automatisch een nieuw doeboek op de mat. Ontzettend leuk om cadeau te doen!
De eerste editie komt uit in maart 2022.

Natuurlijk komt er nog veel meer… benieuwd? Hou onze socials en webpagina in de gaten.

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers