Goede Start – samen op weg met God

‘Laat de kinderen tot Mij komen’
Jezus in Lukas 18

Alle kinderen in Nederland op laten groeien met Gods liefde. Dat is onze droom als de Wonderwolk. Uit dit verlangen komt ons idee voort van de Goede Start-doos. In de doos vind je als ouder inspirerende materialen die je helpen om Gods liefde te delen met je kind en hem op te voeden in het geloof. 

Haal de doos voor jezelf of een vriend(in), geef de doos cadeau als kerk of wordt een boekhandel-verkooppunt.

De Goede Start-doos kost € 5 en is verkrijgbaar vanaf eind september 2024.

In de doos vind je o.a.

Doe mee als kerk!

Een kerk van alle generaties. Dat is wat veel kerken graag willen zijn: betrokken op mensen van alle leeftijden. Dat begint wat ons betreft bij baby’s. Ga als kerk op kraambezoek en geef de Goede Start-doos als kraamcadeau. In de doos kun je zelf als kerk nog iets extra’s toevoegen, zoals informatie over het kinderwerk of een mooie, bemoedigende kaart of brief. Bestellen voor deze eerste rond kan tot 1 september 2024.


De doos verkopen in de boekhandel

Naast de kerk is de christelijke boekhandel dé plek voor ouders om informatie te vergaren over de geloofsopvoeding van kinderen. Online is er natuurlijk van alles te vinden, maar als boekhandelaar ben je in staat om ouders goede adviezen te geven. Daarom geloven wij dat de boekhandel ook de perfecte plek is om de Goede Start-doos uit te geven. In de doos kun je zelf als boekhandel nog iets extra’s toevoegen, zoals informatie over de boeken en materialen die je in de winkel verkoopt. Bestellen voor deze eerste rond kan tot 1 september 2024.


Hoe bestel ik de doos als particulier?

De Goede Start-doos kost € 5 en is vanaf eind september 2024 te koop in de christelijke boekhandel of via de webshop van de Wonderwolk. Bestel je de doos via onze webshop, dan kun je kiezen voor opsturen of ophalen bij ons in Ede.


Meewerken aan de doos

We werken met verschillende partners samen om de Goede Start-doos mogelijk te maken. Heb jij een organisatie met een hart voor kinderen en wil je bijdragen aan onze missie? Neem dan contact met ons op via info@dewonderwolk.nl. In het magazine die in de doos zit, zijn ook mogelijkheden om te adverteren.

Partners

We hebben voor dit project geen winstoogmerk. Als blijkt dat dit project een groot succes is en wij winst gaan maken, dan geven wij deze winst aan een project rondom pleegzorg in Nederland.