Goede Start – magazine

‘Laat de kinderen tot Mij komen’
Jezus in Lukas 18

Alle kinderen in Nederland op laten groeien met Gods liefde. Dat is onze droom als de Wonderwolk. Uit dit verlangen komt ons idee voort van de Goede Start-doos. De doos kost € 5 en is verkrijgbaar vanaf eind september 2024. Met de ‘Goede Start-doos ’geef je een waardevol kraamcadeau, aan jezelf, een vriend(in) of aan jonge ouders in je kerk. In de doos vind je als ouder inspirerende materialen die je helpen om Gods liefde te delen met je kind en hem op te voeden in het geloof. 

GOEDE START MAGAZINE
In de doos komt ook een magazine vol inspiratie rondom geloofsopvoeding en het christelijk opvoeden van je kind. Denk hierbij aan columns, Bijbelstudies, praktische tips en tips wat betreft boeken, podcasts et cetera. Er is ruimte voor een beperkt aantal advertenties in het magazine. De kosten bedragen:

ADVERTEREN
In de doos komt ook een magazine vol inspiratie rondom geloofsopvoeding en het christelijk opvoeden van je kind. Denk hierbij aan columns, praktische tips en tips wat betreft boeken, podcasts et cetera. Er is ruimte voor een beperkt aantal advertenties in het magazine. De kosten bedragen (ex BTW):

1/1 € 300
1/2 € 150
1/4 € 75

Cover + 75 woorden op tip-pagina voor boeken, magazines, podcast et cetera: € 25 per stuk.

Deadline aanleveren materiaal: 17 juni


PARTNER WORDEN
Wil je meer dan het plaatsen van een advertentie? We werken met verschillende partners samen om de Goede Start-doos mogelijk te maken. Heb jij een organisatie met een hart voor kinderen en wil je bijdragen aan onze missie? Neem dan contact met ons op via info@dewonderwolk.nl.

PARTNERS

We hebben voor dit project geen winstoogmerk. Als blijkt dat dit project een groot succes is en wij winst gaan maken, dan geven wij deze winst aan een project rondom pleegzorg in Nederland.