Nieuw | Christelijk studieboek voor ouders

In de Week van de Opvoeding (3 tot en met 9 oktober 2022) brachten we ons nieuwe product voor ouders en verzorgers uit. Dit keer geen boek voor kinderen, maar een studieboek voor ouders en verzorgers. Het boek gaat over het verlangen om meer focus op God te hebben in het gezin en bij de opvoeding. Focus in je gezin is voor 23,99 euro te koop in onze webshop.

God ruimte geven in jouw leven
Aisha, oprichter van de Wonderwolk en auteur van Focus in je gezin: “Als ouders zijn we ontzettend druk met het managen van allerlei taken. De dagen gaan snel! Met dit boek hoop ik andere ouders aan te moedigen om in Gods Woord te duiken en daarmee Gods focus te ontdekken voor hun gezin. Ik ben ervan overtuigd dat het gericht zijn op God helpt in de opvoeding. Hij geeft rust om belangrijke zaken van de onbelangrijke zaken te scheiden. Hij wil graag een persoonlijke relatie met ons als ouders én met onze kinderen. Hierin mogen wij onze kinderen begeleiden. Door de studies in dit boek te maken, geef je als ouder God de ruimte om in jouw leven aan de slag te gaan.”

Blijvende impact
Focus in je gezin is opgebouwd uit achttien zelfstudies en zeven groepsbesprekingen. Aisha: “We hebben ons studieboek speciaal uitgebracht in de Week van de Opvoeding omdat het thema dit jaar “Samen delen, samen weten” was. Focus in je gezin is heel geschikt om als een groep van ouders of als een kring te bespreken. Ik geloof dat dit ook waardevol is: met andere ouders nadenken over opvoeding en de rol van het geloof hierin. Je leert van elkaar, het verbreedt je blik en je kunt met elkaar bidden voor situaties. We zeggen het als de Wonderwolk vaker: ‘Geloofsopvoeding is niet iets dat alleen doet. Als we samenwerken als ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, kerk en school kunnen we een blijvende impact maken op de kinderen om ons heen door Gods liefde uit te stralen in alle facetten van het leven.'”

Naar ‘Focus in je gezin’ – het nieuwe christelijke studieboek voor ouders en verzorgers

In de media

CVandaag – 19 oktober 2022
MissieNederland – augustus 2022

Focus in je gezin
Auteur Aisha met haar boek ‘Focus in je gezin’