De Wonderwolk Doeboek

Speciaal voor ons jubileum komen we dit jaar met iets heel nieuws: het ‘De Wonderwolk-doeboek’. Een tijdschrift voor kinderen vanaf 4 jaar met (bijbel)verhalen, schrijf- en tekenopdrachten en kleurplaten. Zo kunnen ze oefenen met letters en cijfers én leren ze de verhalen en personen uit de Bijbel kennen. De nummers zijn los te bestellen maar je kunt ook een jaarpakkket afnemen. Dan valt er elke maand automatisch een nieuw doeboek op de mat. Ontzettend leuk om cadeau te doen!

Maandelijks

In totaal zullen we 10 verschillende doeboeken uitgeven. Voor iedere maand (met uitzondering van juli en augustus) één. Voor de zomervakantie verschijnt het De Wonderwolk Zomerboek.
Ieder Doeboek draait om een ander Bijbelthema. Zó leren kleuters al van jongs af aan de verhalen en personen uit de Bijbel kennen.

Jaarpakket

De Wonderwolk-doeboek is los verkrijgbaar voor €5.25.
Het jaarpakket bestaat uit 11 nummers. Dit zijn 10 reguliere edities en 1 dik vakantienummer.
De tijdschriften worden maandelijks in Nederland thuisbezorgd met uitzondering van de zomervakantie (voor de zomervakantie wordt het zomerboek thuisbezorgd). In België gaat de verspreiding tegen een extra betaling op het thuisadres. Het jaarpakket kan op ieder moment gestart worden én loopt enkel voor één jaar. Het jaarpakket is verkrijgbaar voor €50.

Inkijkexemplaar

Bekijk hier een aantal uit de maart editie over de schepping:

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers